Σελίδες

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Ένα μικρό θαύμα για τον αδέσποτο Ασπρούλη!

αρσενικο κουταβι προς υιοθεσια θεσσαλονικη, κουταβι αδεσποτο αρσενικο υιοθεσια θεσσαλονικη,αδεσποτο αρσενικο κουταβι μεσαιου μεγεθους υιοθεσια θεσσαλονικη

Πριν από λίγες μέρες μέλος της ομάδας μας δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Νίκο Κεχαγιά,τον κτηνίατρο που συνεργαζόμαστε στην περιοχή της Χαλκηδόνας. Του είχαν τηλεφωνήσει από το ξενοδοχείο Maison στη Χαλκηδόνα σχετικά με ένα αδέσποτο κουτάβι...μα τι ακριβώς είχε συμβεί?


Μία πελάτισσα του ξενοδοχείου, η κυρία Cathy L. Hester, η οποία είχε επισκεφθεί τη χώρα μας ως εθελόντρια για να προσφέρει τη βοήθειά της σχετικά με το θέμα των μεταναστών, εντόπισε τον Ασπρούλη,ένα ολόλευκο αρσενικό κουτάβι με καταγάλανα μάτια, περίπου 4 μηνών, να τριγυρνά κοντά στο ξενοδοχείο...ήθελε να το βοηθήσει με κάποιο τρόπο...δεν ήταν σε θέση να το υιοθετήσει και να το πάρει μαζί της, καθώς την ίδια εκείνη μέρα θα αναχωρούσε για να επιστρέψει πίσω στην πατρίδα της τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.Έτσι λοιπόν,με τη βοήθεια του προσωπικού του ξενοδοχείου,ήρθε σε επαφή με τον κτηνίατρο Νίκο Κεχαγιά και αυτός με τη σειρά του επικοινώνησε με την ομάδα μας.


αρσενικο κουταβι προς υιοθεσια θεσσαλονικη, κουταβι αδεσποτο αρσενικο υιοθεσια θεσσαλονικη,αδεσποτο αρσενικο κουταβι μεσαιου μεγεθους υιοθεσια θεσσαλονικη


Μετά από λίγο,δύο από τα μέλη της ομάδας μας, ο Νίκος και ο Μάριος βρέθηκαν με την κυρία Cathy...το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης ήταν ότι η κυρία Cathy αποφάσισε να βοηθήσει τον όμορφο Ασπρούλη και την ομάδα μας...μας προσέφερε 200 ευρώ  και ένα τσουβάλι τροφή!Με αυτά τα χρήματα θα εμβολιάσουμε τον αδέσποτο κουτάβι μας και θα ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το ταμείο της ομάδας μας ώστε έτσι να μπορέσει να ανταποκριθεί οικονομικά σε διάφορα περιστατικά εξόδων για φάρμακα,στειρώσεις και εμβολιασμούς που προκύπτουν σχεδόν καθημερινά.

Προς το παρόν ο Ασπρούλης φιλοξενείται από μέλος της ομάδας μας και περιμένει με αγωνία να γνωρίσει τη νέα του οικογένεια!Ο Ασπρούλης μας εκμυστηρεύτηκε ότι είναι σίγουρος πως αυτό το μικρό θαύμα που συνέβη εκείνο το ηλιόλουστο πρωινό στη Χαλκηδόνα, ήταν απλά η αρχή μιας σειράς μικρών θαυμάτων που πρόκειται να ακολουθήσουν ώστε να τον οδηγήσουν τελικά στην αγκαλιά της νέας του οικογένειας και του καινούριου του σπιτιού!

Το ευχόμαστε ολόψυχα Ασπρούλη και ήδη κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε να βρεις την παντοτινή σου οικογένεια!


αρσενικο κουταβι προς υιοθεσια θεσσαλονικη, κουταβι αδεσποτο αρσενικο υιοθεσια θεσσαλονικη,αδεσποτο αρσενικο κουταβι μεσαιου μεγεθους υιοθεσια θεσσαλονικη


Πριν από αυτό όμως, μία από τις επόμενες μέρες θα πάμε στον κτηνίατρο μας για τους απαραίτητους εμβολιασμούς και αποπαρασιτώσεις και παράλληλα ξεκινούν οι διαδικασίες προώθησης για υιοθεσία!

Ευχαριστούμε την κυρία Cathy για τη γενναία της δωρεά και είμαστε σίγουροι πως η θετική συμβολή και προσφορά της στον αγώνα της ομάδας μας, θα προκαλέσει επιπλέον θετικά γεγονότα τα οποία θα σώσουν και άλλες αδέσποτες ζωές!

Παρακαλούμε προωθήστε και μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση ώστε να βοηθήσετε και εσείς με τη σειρά σας!

Σας ευχαριστούμε!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου