Σελίδες

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Υιοθεσίες Αδέσποτων: Η Δάφνη και ο Χλόης ψάχνουν το παντοτινό τους σπίτι!



Η Δάφνη είναι ένα αξιάγαπητο ενήλικο θηλυκό ημίαιμο μικρού μεγέθους,το οποίο εδώ και ένα χρόνο εγκαταλείφθηκε με τα κουτάβια της και από τότε φρόντιζεται και σιζίτεται από εθελοντές του χωριού μας μαζί με το μόνο κουτάβι που έμεινε κ μεγάλωσε μαζί της, τον Χλόη.Είναι εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη εσωτερικά και εξωτερικά.




Η Δάφνη είναι μία πανέμορφη φιλική κουκλίτσα και πολύ προστατευτική με το χώρο της.
Παρακαλούμε ανοίξτε το σπίτι σας και δώστε της την γεμάτη αγάπη και χαρά ζωή που της αξίζει!

Ο Χλόης είναι  ένα αξιάγαπητο αρσενικό ημίαιμο μικρού μεγέθους,το οποίο εδώ και ένα χρόνο εγκαταλείφθηκε με τη μαμά του (τη Δάφνη)  και από τότε φρόντιζεται και σιζίτεται από εθελοντές του χωριού μας.Είναι εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος εσωτερικά και εξωτερικά.


Ο Χλόης τρελαίνεται για χάδια και φιλιά και φυσικά για όλων των ειδών τις λιχουδιές! Έχει κάποιες μικρές φοβικές τάσεις ακόμα,παρόλη τη συνεχή αγάπη κ σεβασμό που του δείχνουν όσοι τον φροντίζουν, αλλά μόλις βρει την παντοτινή του οικογένεια είμαστε σίγουροι ότι θα εξαλειφθούν και αυτές.

Παρακαλούμε ανοίξτε το σπίτι σας και δώστε του την γεμάτη αγάπη και χαρά ζωή που του αξίζει!
 
Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε το Χλόη και τη Δάφνη μας, τηλεφωνείτε καθημερινές από τις 8-10 το βράδυ και Σαββατοκύριακα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας στον αριθμό 6987 269 389. Ή μας στέλνετε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/ethelontesfilozooiadendrou/


Ευχαριστούμε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου